1794591_737889589624153_1219994973438498319_n

 

“Când am înfiinţat HTag PR, în 2014, am crezut că voi face doar PR pentru artişti şi voi organiza anual câteva zile de naştere pentru VIP, la care să aşezăm, că într-un puzzle, elementele unei pereceri de PR: VIP, presă și sponsori…
Acum, însă:
- Comunicăm festivaluri, concerte cu artişti români şi internaționali, turnee naționale, târguri, branduri comerciale etc.
- Organizăm evenimente precum lansări de artist, de single, de produs, de brand, de galerie de arta, de restaurant,  activări, expoziţii de pictură, degustări de vin şi altele.
- Scriem texte jurnalistice, de blog, de advertising.
Nu iubim deloc cancanul, ci comunicarea curată, în special în divertisment şi showbiz. Facem diferența între construcţia de brand și campania pentru vânzare de bilete. Cu ajutorul mass-media, blogging-ului, social media şi a BTL-ului, facem puntea între client şi publicurile lui.
Avem o echipă mixtă, cu angajaţi, colaboratori, parteneri şi prieteni extrem de diverşi, cu experienţă profesională variată, cu vârste diferite, cu viziuni care se completează şi nu ne plictisim niciodată, pentru că mereu facem eforturi să ne autodepăşim. Nu ştiu dacă ne iese perfect întotdeauna, dar mereu ţintim sus.”

 
 
Simona Ionaşcu, fondatoare HTAG PR

 

simona ionascu - 3

Communication is key for success