alexandra usurelu evenimnet bloggeri

HTag PR la un ceai cu bloggerii și Alexandra Ușurelu

În întâmpinarea celor două concerte consecutive de la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, pe care Alexandra Uşurelu le va susţine împreună cu orchestra de 24 instrumentişti în data de 30 ianuarie 2017, am organizat o seară cozy la Gargantua Kiseleff / Refill.

Câţiva dintre prietenii noştri bloggeri au fost provocaţi de Alexandra să scrie şi ei versuri, pe baza unor cuvinte cheie extrase din cântecele ei, făcând schimb de roluri: ei au fost puşi în postura de artişti, iar ea – în postura de ascultător. Ne-am distrat copios dar ne-am şi emoţionat, aşa cum era şi de aşteptat în prezenţa unor metafore atât de spontane şi atât de inedite :).

Ceaiurile #Thessa, pe care le-am degustat în premieră şi pe care le vom găsi şi la magazinul online care va fi deschis în curând, ne-au desfătat simţurile şi ne-au dezgheţat inspiraţia. Mulţumim tuturor pentru complicitate şi implicare! :)

PS – Dacă reuşim să descifrăm scrisul bloggerilor vom posta, în curând, poemele, catrenele şi celelalte creaţii în Notes, pe @HTag PR. Dacă nu ne va ieşi asta, vom posta o fotografie cu simpaticele creaţii, nu de alta, dar asemenea momente e păcat să nu rămână în istorie:))