„Dale Papi” a devenit laitmotivul sălilor de dans

Lariss a reuşit încă de la lansarea primului single, “Dale Papi”, să aibă performanţe pe care nici nu şi le-a imaginat.

Pe lângă faptul că este prima artistă din România datorită căreia echipa de management a Alexandrei Stan (Fonogram Records) a făcut un parteneriat cu echipa Innei (Global Records), single-ul  ei de debut, “Dale Papi”, este în top 5 cele mai difuzate piese la radio şi la televiziunile muzicale.

Dacă a cucerit cluburile şi radiourile din Turcia, Bulgaria, Cipru şi Grecia, acum Lariss se aude şi în sălile de dans, “Dale Papi” devenind astfel una dintre piesele preferate ale instructorilor pe care ei aleg să le predea cursanţilor lecţii de dans.

Nu doar antrenorii de zumba din România folosesc “Dale Papi” drept piesă de antrenament, ci şi instructorii greci şi spanioli. Iată aici câteva filmuleţe postate pe internet:

Lariss a iubit muzica inca de cand era mica. Prima ei tangenta oficiala cu muzica a fost la varsta de doar 7 ani, cand a inceput lectiile de vioara in cadrul Colegiul National de Arta Octav Bancila, Iasi. In Clasa a V-a a inceput sa studieze si pianul precum si sa faca parte dintr-un grup vocal coral, Mira, cu care a participat la diverse concursuri si olimiade scolare si nu numai, pentru ca a sustinut si numeroase concerte in Europa.

La varsta de 15 ani a inceput sa aprofundeze teoria superioara a muzicii clasice. A continuat si cu vioara, dar nu in muzica clasica, ci folclor autentic.
In perioada 2009-2013 a studiat la Universitatea Natională de Muzică, Bucuresti, la sectia de jazz si muzica usoara. A luat lectii de Canto Pop cu Crina Mardare in cadrul Conservatorului timp de 3 ani.

In 2010 a urmat un salt inalt pentru ea prin partcipare la Concursul International Eurovision, in etapa finala care a avut loc in Norvegia in colaborare cu Paula Seling si Ovi Cernauteanu, in calitate de backing vocal.

Lariss a cantat si prin diferite cluburi din Bucuresti, avand rezidenta in clubul FREDDO unde a facut Mc-ing si improvizatie vocala in stil Jazz, Pop, Soul, Reggae,RnB etc, pe muzica Soulful House.
A colaborat si cu Trupa THE COLOURS in cadrul emisiunii X Factor, din nou in calitate de backing vocal, iar apoi a inceput colaborarea cu Fly Records, incepand un proiect DJ feat Voce care insa nu s-a concretizat. De asemenea a inceput colaborarea cu FlyDJs (fostii Dj ai label-ului Fly Records), cu care sustine si in prezent concerte la diferite event-uri.

In 2013 Lariss a inceput colaborarea cu Midiots Production (Shift si David Ciente), finalizand de curand primul ei single, „DALE PAPI”.

Artist promovat de HTag PR.