HTag PR are un nou intern în echipă!

Începutul de an vine cu noutăți la HTag PR! Una dintre ele este că avem un intern în echipa noastră, Andi. Cu mutarea asta am transformat și hashtag-ul „#hTagGirls” în „#hTagTeam”.

Și, ca să nu intre zăpada peste noi în birou, am lăsat deoparte articolele și comunicatele și ne-am echipat toți cu lopeți, punându-ne sângele în mișcare la deszăpezit. A fost un teamwork binevenit, care ne-a ajutat să ne înviorăm rapid. Ne-am cotrobăit meticulos prin cutiile stivuite cu grijă în mansarda lui Marcel Thiele, dosite în spatele primului rând de tablouri. A fost sisific să ne găsim toate catrafusele de ski, mânuși, căciuli, fulare.

htag-pr-zapada

O altă noutate ar fi că Panda, gelos pe grija și atenția cu care am tăbărât pe Andi, a candidat și el, brusc,  la postul de „cel mai nou intern de la HTag” și s-a calificat în departamentul de Divertisment. Am apreciat spiritul lui de echipă (a dat la lopată cantități considerabile de zăpadă), implicarea în distracție și, ca să ne facă să râdem, chiar s-a aruncat în zăpadă de mai multe ori, numai să ne iasa nouă live-urile, filmulețele și pozele.

htag-pr-zapada

Rezultatul îl vedeți pe pagina noastră de Instagram: