Muzica lui Vizi Imre nu are granițe și nici rău de mare

Vizi Imre este artistul fara limite, care-si ia mereu inspiratia din natura, autodepasindu-se prin fiecare concert sustinut. Desi abia s-a intors din peste cele 8 tari europene, unde a testat reactia publicului cantand pe strazi si la festivaluri campenesti, simpaticul artist si-a luat din nou lumea-n cap si a plecat intr-o croaziera pe Marea Adriatica.

Timp de o saptamana, langa orasul Split din Croatia, Vizi Imre a cantat pentru un public international de la hituri legendare precum “Roxanne” (The Police), pana la piese din topurile actuale, cum ar fi “Can’t feel my face” (The Weeknd).

“Un artist adevarat canta oriunde si pentru orice fel de public. Nu ar trebui sa-l intereseze daca este pe strada, pe vapor sau pe scene mari de festival. Atata timp cat fac oamenii fericiti, mi se umple si mie inima de bucurie”, spune Vizi Imre.

Cum deja are un repertoriu de show cu peste 600 de piese, cantate in peste 10 limbi straine, artistului din Targu Mures ii este usor sa imbine vacantele de dincolo de granite cu muzica, marea lui dragoste, bucurand astfel toate genurile de public.