Sonny Flame s-a lăsat „În sufletul gol”

Cunoscut publicului mai ales datorită hitului internaţional “Havana Lover” (feat. Morris), dar şi prin “Jump up” şi “Sale el sol”, Sonny Flame lansează un nou videoclip, “În sufletul gol”.

Într-un decor idilic, chiar în vârful munţilor Făgăraş, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheaţă din Bâlea Lac, unde Sonny Flame şi frumoasa protagonistă, Alina Scarlat, împreună cu echipa de filmare, au învins vremea neprietenoasă timp de trei zile pentru a finaliza filmările.

Despre single-ul “În Sufletul Gol”, Sonny Flame mărturiseşte: “Piesa este o poveste inspirată din realitatea de la noi, care prezintă situaţia frecventă de a te refugia în alcool, în urma unei despărţiri. Am ales să filmez videoclipul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, pentru că era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului #InSufletulGol. Piesa este produsă de Boier Bibescu, Don Baxter, în colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentaţi compozitori cu care am lucrat.”

Cu regia semnată de Claudiu Stan şi Richard Stan, clipul ilustrează momentele dificile prin care trece personajul principal în urma despărţirii de iubita lui, fiind urmărit obsesiv de imaginea ei, care apare şi dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

###

Cu un traseu muzical care a început încă din 2000, la vârsta de 14 ani, Sonny Flame s-a concentrat tot mai mult asupra carierei şi formării lui ca artist, luând cu perseverenţă, în ultimii ani, lecţii de canto, pian şi chitară. Colaborarea cu Morris la piesa “Havana Lover” l-a adus în atenţia publicului internaţional, iar single-ul „Jump up” a ajuns chiar la urechile lui Akon, care l-a numit pe Sonny Flame într-o emisiune radio din America drept “viitoarea mea concurenţă din România”. În prezent, artistul lucrează în acelaşi studio cu Boier Bibescu, atât în calitate de compozitor, dar şi de producător, propunându-şi să se inspire pentru fiecare piesă din viaţa lui.

###