Holograf

Cu o cariera de 38 de ani, 18 albume si peste 40 hituri cantate in playlisturile de radio, concerte publice si private, laitmotivele muzicii Holograf raman tot dragostea si inima, spre bucuria publicului care o pastreaza pe loc fruntas la categoria trupe pop rock romanesti de calitate.

Proconsul

Cu 17 ani de activitate muzicala si mii de concerte, baietii de la Pronconsul considera ca muzica buna nu se demodeaza niciodata. Hituri precum “Cerul”, “Pentru tine”, “De la rusi”, “Mi-ai luat inima”, dar si piese din repertoriul recent, precum “A mea si-a ta” sunt cantate in concertele trupei din toata tara.

Vizi Imre

Dupa experienta de la Vocea Romaniei, Vizi Imre si-a continuat cariera muzicala atat colaborand cu studioul DeMoga Music, cat si prin lansari de single-uri alaturi de Shift (“Dupa ani si ani”) si Pacha Man (“Jamai tare vara”). Nu doar vocea plina de personalitate  reprezinta punctul forte al artistului, ci si faptul ca din repertoriul acestuia fac parte 600 de piese, cantate in zece limbi diferite, printre care engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, poloneza, norvegiana etc.

Sonny Flame

Cu un traseu muzical care a inceput inca din 2000, la varsta de 14 ani, Sonny Flame s-a concentrat tot mai mult asupra carierei si formarii lui ca artist, luand cu perseverenta, in ultimii ani, lectii de canto, pian si chitara. Colaborarea cu Morris la piesa “Havana Lover” l-a adus in atentia publicului international, iar single-ul „Jump up” a ajuns chiar la urechile lui Akon, care l-a numit pe Sonny Flame intr-o emisiune radio din America drept “viitoarea mea concurenta din Romania”. In prezent, artistul lucreaza in acelasi studio cu Boier Bibescu, atat in calitate de compozitor, dar si de producator, propunandu-si sa se inspire pentru fiecare piesa din viata lui.

Simona Nae

 

Simona Nae a avut contact cu muzica inca de mica, cand a inceput sa participe la concursuri de specialitate, iar mai apoi a devenit eleva a liceului George Enescu din Bucuresti, unde a luat lectii de pian. Cu pasi inceti, dar siguri, Simona Nae a intrat in lumea muzicala la o varsta frageda, avand colaborari de succes cu Sistem (“Sperante”), Connect-R (“Spune-mi cine”), JerryCo feat. Tataee (“Stai! Esti in pericol”) etc.

 

Rashid

Inainte de a-si incepe cariera solo, Rashid s-a remarcat prin hituri de succes precum “Unde e ea”, “Daca as putea”, “Te-am vazut” etc, lansate cu trupa craioveana C.I.A., al carui membru e. Din 2014, Rashid si-a pornit cariera solo, lansand pana in prezent single-uri de succes precum “Alerg” cu Alex Velea si Cabron, “Lefter Popescu”, “Regina Balului” cu Criss Blaziny, “Domnisoara” cu Gabriel Cotabita, cat si “Izabela part 2” alaturi de Alex Velea, Karie si Jon Baiat Bun, o parte dintre baietii Golden Boy Society.

Mario Fresh

Inca de la o varsta frageda, Mario Fresh si-a croit un drum in lumea muzicala, avand in palmares numeroase trofee si premii de la concursuri de specialitate precum „Mamaia Copiilor” (locul 1), „Cerbul Copiilor” (locul 1), „Slaviansky Bazar in Belarus” etc. In prezent, Mario Galatanu face parte din echipa Golden Boy Society a lui Alex Velea.

Lino

Lino, cu numele real de Radu Carstea, face parte din brigada lui Alex Velea, “Golden Boy Society”. Artistul a inceput sa cante de la varsta de 6 ani, la violancel, impreuna cu tatul lui. Ulterior, acesta a descoperit pianul de care s-a indragostit, iar la doar 13 ani a inceput sa scrie versuri rap.

George

Cu un background remarcabil in showbiz, George este unul dintre cei mai complecsi artisti, cu numeroase proiecte atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune.

Mult mai cunoscut sub pseudonimul ‘Jorge’, artistul a decis ca este momentul sa se prezinte cu numele lui real, George.

Doddy

Dupa ce in 2014 Doddy cucerea topurile muzicale cu single-ul “Bine Mersi”, alaturi de Lora, artistul s-a remarcat si datorita pieselor compuse pentru Alina Eremia (Cand luminile se sting), Deepcentral (Sus pana la cer), Dorian (Pe placul tau), dar si prin single-urile proprii precum Klandestin” (feat. Puya), “Rezervat” (feat. Nicole Cherry) etc. Doddy este unul dintre artistii cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Cobzality

Cobzality este proiectul muzical fondat in 2012 de doi dintre fostii membri Sistem, Florin Romascu si Robert Magheti, carora li s-a alaturat, ca solist vocal, Bianca Purcarea. Pentru realizarea albumului, cei trei artisti au imbinat instrumente traditionale precum cobza, caval,  nai, fluiere si taragot cu sunete electro si elemente ambientale.

Colors in Stereo

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca fiecarei culori ii corespunde un sunet, astfel sase personalitati diferite s-au luat de mana si au hotarat sa puna in practica teoria emisa de profesionisti sub forma unei trupe care poarta numele de Colors In Stereo (Stella Anita, Andrei Chermeleu, Bogdan Ionescu, Georgian Nitu, Vlad Goleanu si Cristi Gherghescu).