Alexandra Stan iubeste schimbarile

Alexandra Stan iubeste schimbarile, mai ales pe cele de look, de unde si colectia ei de peruci. De altfel, probabil ca este cea mai cunoscuta artista de la noi, care isi pune in valoare la potential maxim puterea ei cameleonica de a intra de fiecare data in pielea unui nou personaj, in functie de videoclipul si piesa care ii impun un nou rol.

Pentru fiecare sedinta foto, artista internationala adopta un stil diferit, reusind de fiecare data sa isi surprinda fanii prin outfit-uri pline de creativitate si prin atitudini socante.

Mai mult, Alexandra Stan are peste 10 peruci in garderoba, iar fiecare turneu in Japonia e un bun prilej de a-si mari colectia.

In plina promovare a albumului “Alesta”, cantareata si-a schimbat in ultimele luni look-ul de cel putin 5 ori, devenind pe rand bruneta, roscata, blonda, satena si cu codite.

Astfel, orice vizita pe paginile de socializare ale artistei starneste curiozitatea si naste controverse.

Alexandra Stan crede in iubire: “Pentru mine iubirea este cea mai pura stare a fiintei noastre. Oamenii trebuie sa iubesca neconditionat tot ceea ce este viu. Acesta este principalul meu scop pe lumea asta. Sa duc mai departe acest mesaj.” Alexandra Stan

Artist comunicat de HTag PR.