Lariss

LARISS a iubit muzica inca de cand era mica. Prima ei tangenta oficiala cu muzica a fost la varsta de doar 7 ani, cand a inceput lectiile de vioara in cadrul Colegiul National de Arta Octav Bancila, Iasi. In Clasa a V-a a inceput sa studieze si pianul precum si sa faca parte dintr-un grup vocal coral, Mira, cu care a participat la diverse concursuri si olimiade scolare si nu numai, pentru ca a sustinut si numeroase concerte in Europa.

La varsta de 15 ani a inceput sa aprofundeze teoria superioara a muzicii clasice. A continuat si cu vioara, dar nu in muzica clasica, ci folclor autentic.
In perioada 2009-2013 a studiat la Universitatea Natională de Muzică, Bucuresti, la sectia de jazz si muzica usoara. A luat lectii de Canto Pop cu Crina Mardare in cadrul Conservatorului timp de 3 ani.

In 2010 a urmat un salt inalt pentru ea prin partcipare la Concursul International Eurovision, in etapa finala care a avut loc in Norvegia in colaborare cu Paula Seling si Ovi Cernauteanu, in calitate de backing vocal.

Lariss a cantat si prin diferite cluburi din Bucuresti, avand rezidenta in clubul FREDDO unde a facut Mc-ing si improvizatie vocala in stil Jazz, Pop, Soul, Reggae,RnB etc, pe muzica Soulful House.
A colaborat si cu Trupa THE COLOURS in cadrul emisiunii X Factor, din nou in calitate de backing vocal, iar apoi a inceput colaborarea cu Fly Records, incepand un proiect DJ feat Voce care insa nu s-a concretizat. De asemenea a inceput colaborarea cu FlyDJs (fostii Dj ai label-ului Fly Records), cu care sustine si in prezent concerte la diferite event-uri.

In 2013 Lariss a inceput colaborarea cu Midiots Production (Shift si David Ciente), finalizand de curand primul ei single, „DALE PAPI”.