Mădălin Farc, coregraful care a ridicat în picioare juriul de la „Românii au talent”

La doar 22 de ani, Mădălin Farc a semnat sezonul acesta coregrafia show-ului de succes “Românii au talent”.

Cel mai tânăr coregraf român s-a făcut mai întâi remarcat la nivel internațional, având turneu de workshop-uri de dans în Japonia alături de Emil Rengle. De asemenea, Mădălin Farc a predat dans și coregrafie în cadrul unei școli de artă din Elveția, iar în ultimii ani, a colaborat cu numeroși artiști precum Alexandra Stan, Inna, Lariss, Smiley, Andra etc, fiind totodată și coregraful emisiunii concurs “Românii au talent”, sezonul al cincilea, la recomandarea prietenului și partenerului său de scenă, Emil Rengle.

Coregraful s-a bucurat de mai multe momente memorabile în cadrul emisiunii alături de echipa de la Pro Dance, însă cea mai aclamată și de succes coregrafie a fost punerea în scenă a unui colaj realizat din hiturile lui Beyonce, după cum spune chiar artistul: “In timpul meu liber din caravana “Românii au talent am creat o coregrafie pe colajul cu piesele divei Beyonce și abia așteptam momentul oportun să o pun în scenă. Acel moment a fost chiar pe ringul emisiunii, în fața a două milioane de telespectatori . Vreau să mulțumesc echipei Pro Dance pentru profesionalism, dedicație și suport de-a lungul acestor 6 săptămâni. Prin experiența acumulată consider că am evoluat în carieră cu încă un pas”.

Pe lângă faptul că s-a ocupat de coregrafia de la “Românii au talent”, Mădălin Farc este “vinovat” de dansul senzual pe care Yanka îl interpretează în noul ei clip “Jungle”, lansat în urmă cu câteva zile.