Marius Moga s-a mutat cu artiștii de top la Cheia

“Romania e plina de tineri talentati, care merita o sansa, iar primii 100 dintre ei au ajuns deja la Cheia, in DeMoga Camp, unde am facut echipele si am intrat in atmosfera de creatie, asa cum ne place noua, in natura, ca in fiecare tabara de muzica! Am inceput in forta inca din prima zi cu multe idei de piese pentru viitoarele hituri”, spune Marius Moga.

“DeMoga SuMMer Camp” este tabara de muzica in cadrul careia un numar de peste 100  tineri s-au adunat in peisajul pitoresc de la Cheia, judetul Prahova, pentru a lua parte la ateliere de creatie, voce si compozitie, productie muzicala, actorie, dans modern, foto-video, sub indrumarea unor profesori specializati.

Parteneri DeMoga SuMMer Camp: Pepsi, Vodafone, Zuzu, Nestle.

In acelasi timp are loc si “TDM 3 pe Paralela 45”, adica cea de-a treia editie a “Taberei de Muzica”, eveniment care reuneste, anul acesta, atat artisti consacrati care au participat si la editiile precedente, precum: Adda, Liviu Teodorescu, Shift, What’s UP, Narcotic Sound & Christian D sau Amna, dar si artisti care au acceptat provocarea lui Marius Moga de a compune muzica in echipe si de a pune bazele urmatorului lor hit. Intre acestia se numara Alexandra Stan, Nicoleta Nuca, Mira, Lori, Nicole Cherry, Alina Eremia etc.

Parteneri TDM 3 pe Paralela 45: Paralela 45, Vodafone, Pepsi, Noumax, DJ Superstore.

Astfel, timp de o saptamana, pe langa workshop-urile mentionate, au loc si intalniri cu artistii conscrati care vor raspunde tirurilor de intrebari din partea celor care se pregatesc pentru o viitoare cariera muzicala.

In editiile anterioare ale #TDM, desfasurate la Paltinis si la Alba Iulia, in studiourile amenajate in locatie, au fost scrise linii si idei, finalizate ulterior in hituri ca: “Atata timp cat ma iubesti” (Andra feat. Marius Moga), “Asa e dragostea” (Andra feat. Liviu Teodorescu), “Pe barba mea” (Marius Moga), “Miss Boboc” (Corina) etc. Artisti de top precum Andra, CRBL, Loredana Groza, Puya, Corina, Laurentiu Duta, Play&Win, Vunk si altii au participat la editiile anterioare ale #TDM, fiind completati de invitati importanti din lumea showbiz-ului.

In cadrul acestor tabere de muzica, atat tineri aflati la inceput de drum, cat si cei in plina ascensiune, alaturi de compozitori, producatori si artisti cunoscuti din muzica romaneasca, participa la workshop-uri de creatie muzicala si lucreaza in echipa completa la urmatoarele hit-uri.

Specialisti in topuri de radio, organizatori de evenimente, manageri din lumea showbiz-ului, reprezentanti ai label-urilor muzicale, consultanti de marketing, comunicare si consilieri motivationali vin sa ofere tips & tricks muzicienilor aflati, timp de o saptamana, in Tabara de Muzica.

###

Daca in prima editie TDM (2013) Marius Moga s-a mutat la Paltinis o saptamana, impreuna cu artisti consacrati din muzica romaneasca, in cea de-a doua editie, TDM (2014) artistul s-a instalat cateva zile chiar in chiar orasul sau natal, Alba Iulia, unde a organizat, timp de 3 zile, festivalul “Albafest”.

Artistii cu care a colaborat compozitorul in trecut, cum ar fi Smiley, Dan Bittman, Stefan Banica, Loredana, CRBL, Alex Velea, Andra, Ruby dar si echipa de artisti reuniti sub umbrela “DeMoga”, au cantat, alaturi de Marius Moga, hituri pe care acesta le-a compus impreuna sau pentru ei.

Pe langa concertul propriu-zis, artistii DeMoga (What’s UP, Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Ionut Vasilache, Sorana) au coordonat si antrenat grupe de tineri din 7 licee, de-a lungul intregii saptamani, pentru competitia “Marea Galagie”, materializata intr-un show spectaculos de percutie coordonat de 2 dintre cei mai cunoscuti percutionisti din Romania, Florin Romascu si Robert Magheti, ambii facand parte, in trecut, din proiectul “Sistem”.